mijn foto's

donderdag 7 oktober 2010

mijn botje

kijk eens wat een leuk botje ik vandaag gekregen heb! hmmmm lekker! ik heb er heerlijk op gekauwd en de staart opgegeten toen zag Yvonne het en pakte mijn botje af! nouja zeg... ze zei dat ik plashiek ofzo niet op mag eten, mar het smaakt zo lekker! nouja dan kauw ik wel op mijn witte botjes die mag ik wel opeten!

woensdag 25 augustus 2010

slaapie slaapie tijd

oook al ben ik nog zo moe, lig ik veel te gapeeee
als Els me dan een nachtzoen geeft, wil ik echt niet slapeeeee
maar zodra ze de deur uit is, kan ik niks meer doennnn
ach zo erg is het niet, ik slaap lekkerder met die zoennnnn

2 jaartjes!

ja ik ben 2 jaartjes bij Yvonne en haar moeder. en ik heb hier alles onder controlle.. ik hou alles goed in de gaten. stel je voor dat er iets gebeurt zonder dat ik erbij ben!in de ochtend lig ik lekker bij Yvonne wakker te worden (nouja eingelijk probeer ik haar uit bed te duwen, ik heb ook zoveel ruimte nodig). dan even eten. lekker spelen.. tijdens hun eten laat ik heel goed zien dat ikke niet bedel.. door weg te kijken elke keer dat hun mij aankijken. en s'avonds wer lekker liggen.. wat een lekker leven he?

woensdag 16 juni 2010

weltruste

wat ben ik verwend!


ik heb een filmpje gekregen van Carry.
zij is mijn online baasje!


en ook nog eens op het liedje waar ik op dans!
met mijn pootjes in de pootjes van Yvonne.

maandag 14 juni 2010

:)

vandaag ben ik 2 jaartjes geworden!
dus al een echte grote jongen.
ik hem ook iets nieuws op mijn blog!
 helemaal boven kan je allemaal foto's bekijken.
leuk he?

zaterdag 13 februari 2010

YAY

lekker gitaar spelen is altijd leuk! alleen ik kan nogsteeds geen gitaar vinden..  http://www.youtube.com/watch?v=DiitaKHQj-Q

maandag 8 februari 2010

YAY


http://www.youtube.com/watch?v=lrtW_6ulegM weer een nieuw fimlpje! ik wil ook zeggen dat ik leuke speeltjes heb. in deze kip kan een snoepje in zijn kont! gaaf he? maar ik ben wel lief voor mijn speeltjes ze mogen altijd van mijn bakjes eten en drinken.

maandag 25 januari 2010

hallo!

ik ben naar de kinderboerderij geweest toen het nog lekker warm was. http://www.youtube.com/watch?v=D3buhsdFohY leuk he? maar dit witte spul vind ik ook wel leuk totdat ik er helemaal in wegzakte! brrrrr