mijn foto's

woensdag 25 november 2009

beetje jaloers

ik wil gewoon niet dat de 2 oude dames (gerbils) aandacht krijgen! straks pikken ze Yvonne in!!

pfffff

het is niet niks hoor 1 jaar zijn. ik sta op van onder mijn kussen. dan ga ik Yvonne wakkermaken om in haar warme bed lekker door te slapen. wat brokjes eten en ermee spelen, ik weet een heel leuk spel moet je ook eens proberen: ik neem een brokje in mijn bek, draai rondjes en slinger het brokje weg! en dan ren ik erachteraan whoohooo zo leuk! verder is het spelen, tukje doen, spelen, tukje doen... ik heb een lekker leventje hoor. en vanmiddag krijg ik een mandje voor op de bank in de vorm van een auto!! vroom vrooooom

zondag 23 augustus 2009

hmmm

met dit weer geniet ik lekker van mijn honden ijsjes!

vrijdag 19 juni 2009

ik word groot al word ik niet groter

ik ben 1 jaar!!!! jaja 14-06-2009 was mijn 1 jaar dag. en een week later ben ik gechipt. Yvonne moest me omhoog houden en ik voelde iets in mijn nek. ik heb niet gepiept hoor, want ik ben al groot.

woensdag 3 juni 2009

ik vind foto's zo leuk



op Yvonne's nieuwe stoel



ik ben sneller dan een camera



kijk eens wat een gaaf speeltje ik heb!

hehe lekker rommel maken in Els haar slaapkamer. maar ik heb alles zelf opgeruimd. Yvonne zei PAK dus dat deed ik, toen liepen we samen naar de woonkamer en daar moest ik ze loslaten. wat een gaaf spel zeg en ik kreeg er zelfs een koekje voor!

vrijdag 22 mei 2009

Er was een inbreker…

Nouja dat was wat ik dacht! Ik blafte zo veel dat ik er bijna in stikte.
Ik kreeg een snoepje en toen heb ik op Yvonne’s arm het hele huis bekeken.. maar er was niemand. Niet in de kasten en zelfs niet onder het bed. Toen heeft Els me op haar arm genomen omdat ik nogsteds trilde daar ben ik lekker in slaap gevallen.
En de man die ik in Yvonne’s kamer zag bleek gewoon bij haar raam voorbij gelopen te zijn.

vrijdag 24 april 2009

hallo

er is weer veel gebeurd zeg! ik vind het geweldig om buiten te zijn dus nu noemen ze mij een 'straat-madelief' nouja lief ben ik zeker dus ik vind het niet erg hoor. ik mag nu ik 9 maandjes ben overstappen op grote honde brokken.. die zijn LEKKER!! ik ben er helemaal gek op. ik vind het nu ook lekker om in mijn bench te liggen.. het blijkt dat ik helemaal niet opgegeten word! gaaf he? pas zijn we naar de kinderboerderij geweest daar heb ik door een hek een ezel een kusje op zijn neus gegeven door het gaas. ook heb ik een koe en een paard gezien ik vond ze leuk maar ik ben niet onder de indruk van ze hoor.. zo groot zijn ze nou ook al niet.

woensdag 11 maart 2009

ikke en Timmy (de hond van oma)

Timmy wil haast nooit met mij spelen, maar hij is wel altijd hel lief.

maandag 9 maart 2009

IK VLIEG!! IK VLIEG!!
ik zie, ik zie, wat jij niet ziet.

kijk eens hoe zielig ik ben!!


eerst
kijken
of
niemand
mij
ziet










en dan stiekem kijken
wat ze hebben gedaan

vrijdag 6 maart 2009

die domme kap

ja ik heb hem nogsteeds hij moet tot maandag op blijven, maar als ik niet met mijn snuit ga kijken wat ze nu hebben gedaan mag hij af!! joeppie!!!!! zo lekker om dan rond te rennen en te spelen. maar...ik zal jullie een geheimpje vertellen... ik heb gekeken! alles wat ik zag waren 3 draadjes haha wat grappig zeg. ik snap er niet veel van maar ik denk dat ze die draadjes er heus wel een keer weer uithalen ofzo.

2 maart was geen leuke dag

ik moest bij de dierenarts blijven!! nouja zeg, ik was zo aan het trillen dat ik gewoon vergat te huilen. nouja daar werd ik in een kooi gezet en daar ben ik maar gaan slapen. ik heb heeeeel lang geslapen want toen ik wakker werd mocht ik naar huis... mijn tandjes voelde wel raar en ik had een hele grote kap op!! ik was zo zielig..waarom een kap opzetten voor mijn tandjes? nou toen ik weer thuis was hoorde ik ze praten dat ik 2 rijen tandjes had! mijn grote honde tandjes en mijn baby tandjes, dus onder dat slapen hebben ze 14 baby tandjes eruitgehaald en ze hebben me gecast-e-li-es-reert ofozo. ik weet alleen dat ik verschikkelijk zielig ben met die kap op!