mijn foto's

zaterdag 30 augustus 2008

*gaap*

ik heb door hoe ik aan de riem moet lopen! erst had ik geen idee wat ik moest doen.. maar het blikt dat ik moet lopen! er was een hobby beurs ding in het winkelcentrum ik kreeg veel bekijks, 1 vrouw wou zelfs een foto van mij voor haar scrapboek, dus ik heb heel lief gekeken voor de foto. verder hebben veel mensen mij bekeken.. tja ik ben ook zo'n mooie pup.
verder nieuws: ik heb geen baby poepjes meer maar drolletjes YAY

dinsdag 26 augustus 2008

wat een aandacht

vandaag mocht ik mee naar de winkels. wat kreeg ik daa veel bekijks! iedereen vond me een prachtige en superschattige pup. bij de dierenwinkel heben we voer gekocht (dat ik zelf heb uitgezocht) en een tuigje, maar omdat ik te klein was voor ale hondentuigjes heb ik nu een kittentuigje (die me ook een beetje te groot is) verder heb ook lekkere puppy snoepjes gekregen die ik krijg elke keer als ik een poepje op de krant doe.

maandag 25 augustus 2008

deze stoere kerel is mijn pappa


deze mooie meid is mijn mamma


ZzZzZzZzzzz...


hmmmm koek

ik heb vandaag een stukje koek geproeft.. dat smaakt lekker!
ook heb ik de hele nacht ik mijn benz geslapen, met een (natuurlijk niet te warme) kruik in een kussensloop gewikkeld. dat lag z lekker dat ik tot 07.00 heb doorgeslapen!
ook weet ik al een betje dat ik op de krant moet poepen.. dat is wel een beetje moeilijk te onthouden, maar het gaat steeds beter.

zondag 24 augustus 2008

zie je hoe klein ik ben?


de oorsprong van mijn naam hihi


lekker slapen..

de benz vond ik maar niks, maar toen Yvonne er met een kussen en deken voor ging liggen op de grond heb ik 4 uur geslapen! daarna bn ik naar Yvonne geslopen en heb nog eens 4 uur op haar kussen geslapen.. hmm..dat was lekker warm.. nu is mijn ontbijtje net op en probeer ik de rits van Yvonne af te bijten hihi

zaterdag 23 augustus 2008

het allereeste nachtje

dit is mijn eerste nachtje in mijn nieuwe huis, mijn benz vind ik maar niets maar ik heb het gevoel dat ik dat nog moet leren. ook ben ik voor de gein gewogen met de keuken weegschaal 600 gram ben ik al (groot he?) ook heb ik al helemaal alleen door de keuken gerend!!

hallo allemaal

dit is mijn mandje, ik ben Kelso een chihuahua die geboren is op 14-06-08 sinds vandaag (23- 07-08) woon ik bij Yvonne en haar moeder Els. wat ik allemaal meemaak in mijn leventje hier zal ik met iedereen delen. dus veel plezier met het lezen van mijn avonturen en het bekijken van mijn geweldig schattige foto's.